Praktische gids esthetische tandheelkunde

Clinicians Choice Template Ultra Quick Matrix 1082672 Template is een ultrasnel en ultranauw­ keurig siliconenmatrixmateriaal dat speciaal is ontwikkeld om te gebruiken bij de linguale matrix techniek. Template vloeit in de fijnste morfologie en fixeert in slechts 30 seconden.

Een linguale matrix kan gebruikt worden om lagen composiet op te bouwen tijdens Klasse IV restauraties. Traditionele methoden voor klasse IV restauraties zoals het uit de vrije hand aanbrengen van composiet tegen een transparante matrix­ strip geven een onstabiel resultaat. Daarom is een snel uithardend afdrukmateriaal een waardevol en efficiënt alternatief om te gebruiken als mal voor het maken van anterieure restauraties.

GC G-aenial Universal Injectable 806562 GC G-aenial Universal Injectable is een universeel restauratief composiet met uitzonderlijke sterkte en weerstand voor langdurige esthetische restauraties. GC Exaclear Silicone 826743 Exaclear is een innovatief, doorzichtig siliconenmateriaal voor gebruik bij esthetische casussen. De hoge transparantie biedt ruime visuele controle voor de zichtbaarheid van details en maakt zeer effectieve lichtuitharding door de siliconen mogelijk.

De Moulding Injection Techniek (MIT) is een proces dat ideaal is voor de behandeling van slijtage en het creëren van complexe morfologieën in het front voor een

optimale esthetiek. Door gebruik te maken van een trans­ parante siliconen afdruk wordt met behulp van de ets- en bondingtechniek het composiet G-aenial Universal Injectable geïnjecteerd en wordt een directe restauratie gecreëerd die net zo esthetisch

is als indirecte, maar dan sneller, economischer en minder invasief.

Ultradent Products U-Veneer extra 903569

DIRECT COMPOSITE TEMPLATE SYSTEM Een uniek, minimaal invasief sjabloonsysteem dat prachtige directe composiet veneers met een voorspelbare vorm en natuurlijke anatomie creëert. De sjablonen zijn zo ontworpen dat ze in één keer hoogwaardige anterieure restauraties produceren. Bovendien zijn ze perfect geschikt als tijdelijke oplossing tijdens het maken van porselein veneer, voor cosmetische mock-ups en kleurselecties.

Praktische gids Esthetische tandheelkunde 1

17

Powered by