Praktische gids dentale chirurgie 1 NL

Kerr Implant Deplaquer 3165201

De Kerr Implant Deplaquers zijn hoogwaardige instrumenten die speciaal zijn ontworpen voor het effectief verwijderen van tandplak rondom implantaten. Deze innovatieve deplaquers zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en hebben een ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort en controle tijdens gebruik. De deplaquers zijn voorzien van fijne, maar stevige uiteinden die gemakkelijk toegang bieden tot moeilijk bereikbare gebieden rondom implantaten. Polijstpasta met aluminiumoxide. Voor het efficiënt en veilig reinigen van implantaten. De pasta heeft een aangename mintsmaak en bevat geen fluoride. De geselecteerde formule en de lage RDA waarde (9,8) maakt regelmatige reiniging mogelijk zonder het oppervlak van het implantaat te beschadigen.

Kerr Hawe Implant Paste 395424 Tube, 45 g

Henry Schein Acclean Single Tufted

Acclean End Tufted Brush 4-tufts (taps toelopende rand) is een kleine borstel met schuin handvat voor moeilijk bereikbare plaatsen. Perfect voor het reinigen van implantaten of orthodontische banden.

Brush 1024537

Ivoclar Cervitec Liquid 895968

Alcoholvrij mondspoelmiddel met chloorhexidine, xylitol en D-panthetol. Cervitec Liquid is een gebruiksklaar antimicrobieel mondspoelmiddel voor zowel gebruik in de mondzorgpraktijk als voor de patiënt thuis. Cervitec Liquid is zacht voor gevoelig tandvlees, peri-implantaatweefsel en het mondslijmvlies. Aanbevolen toepassing Bedoeld als intensieve, tijdelijke mondspoelkuur; voor het behoud van een gezonde conditie van het mondslijmvlies, het tandvlees en het parodontium; voor toepassing vóór en ná implantologische, parodontale, tandheelkundige of kaakchirurgische ingrepen; bij hoog cariësrisico en beperkte mogelijkheden voor mondhygiëne; is tevens actief tegen mondgeur. Mondverzorgingsgel met 0,2% chloorhexidine + 900 ppm fluoride + provitamin D-panthenol + xylitol. Ondersteunt de behandeling van gingivitis, mucositis, stomatitis prothetica, parodontitis en peri-implantitis en helpt om verhoogde kiemgetallen te bestrijden. De gel voorkomt ontstekingen en geeft een frissere ademhaling. Provitamine D-panthenol en xylitol bevochtigen en beschermen het tandvlees en het slijmvlies.

Ivoclar Cervitec Gel 645969

Praktische gids Dentale chirurgie 1

37

Powered by