Praktische gids dentale chirurgie 1 NL

Hoofdstuk 10 nazorg Nazorg na tandheelkundige chirurgie is van uiterst belang om een succesvol herstel te verzekeren. Deze zorg omvat cruciale stappen en instructies die patiënten moeten volgen na procedures zoals extracties, implantaties of kaakchirurgie. Door het naleven van voorgeschreven medicatie, mondhygiëne en voedingsadvies kunnen complicaties worden geminimaliseerd. Regelmatige opvolgafspraken stellen mondzorgverleners in staat om de genezingsprogressie te monitoren en eventuele problemen vroegtijdig aan te pakken. Adequate nazorg en patiënten zelfzorg bevordert niet alleen een snel en comfortabel herstel, maar draagt ook bij aan de lange termijn gezondheid van de patiënt.

BA International Ultimate UC500L 1095508

Ultrasoonscaler & Airpolishing in 1 apparaat Perfecte combinatie van ultrasoon scaler en airpolisher in één, compacte unit. Met gebruik van water en poeder wordt het tandoppervlak sub- en supragingivaal gereinigd van o.a. plaque en verkleuringen. Efficiënte en comfortabele behandeling maakt het draaglijker voor patiënten zonder het tandoppervlak te beschadigen. Met subgingivaal airpolishing is men in staat om de ontstoken staat van het natuurlijke gebitselement en peri-implantitis effectief onder controle te houden en de sondeerdiepte te verminderen. Vergeleken met traditioneel scalen, kan het tandoppervlak en de complexe structuur van het implantaat beter gereinigd worden.

BAC94E ultrasoon tips

Voor de reiniging van implantaten en restauraties

1095541

BAC95E ultrasoon tips

1095542

Voor de reiniging van implantaten en restauraties

Henry Schein Acclean Air Polishing Powder Perio Plus 9883899

Op basis van de niet-cariogene suiker-tagatose, is de poeder speciaal ontwikkeld voor een zorgvuldige verwijdering van supragingivale en subgingivale afzettingen en verkleuring. Geschikt voor alle gangbare luchtpolijst­ systemen. Met een gemiddelde korrelgrootte van 15 µm is het bijzonder zacht voor het tandoppervlak. De mono­ saccharide-tagatose heeft een zeer lage glycemische index (GI) en is geschikt voor diabetici. Tagatose is ook erg tandvriendelijk en niet-cariogeen. Het profylactische poeder Perio Plus vertoont een laag abrasief schuurvermogen, een zeer goede reinigingsprestatie en een uitstekend glad effect. Herbruikbaar koud/warm kompres. Biedt effectieve verlichting van spierpijn en helpt zwellingen te verminderen. Uitstekend geschikt voor behandeling na tandheelkundige ingrepen. Kan worden ingevroren tot -20 °C. Kan worden verwarmd tot 80 °C.

Henry Schein Hot/Cold Pack 9008294 14 x 13 cm, 10 stuks 9008295 29 x 12 cm, 10 stuks

Praktische gids Dentale chirurgie 1

35

Powered by