Praktische gids dentale chirurgie 1 NL

Hoofdstuk 8 cementen Bij reconstructieve tandheelkunde en implantologie speelt de juiste keuze van cement een cruciale rol. Verschillende soorten cementen worden strategisch ingezet om duurzame verbindingen te creëren. Het begrip van de eigenschappen en toepassingen van deze cementen is van vitaal belang voor een succesvolle behandeling en het waarborgen van de lange termijn gezondheid van de patiënt.

Henry Schein Temporary Cement Automix NE Eugenolvrij 9883491

Tijdelijk Cement zonder eugenol als tijdelijk afdichtings- en vulmateriaal op basis van polycarbonaat met een lage viscositeit. Het is bedoeld voor routinematige tijdelijke voorzieningen. De klinische indicatie is het tijdelijk cementeren van kronen, bruggen, vullingen, onlays en endodontische procedures.

Henry Schein Implant and Long Term temporary Cement 9008245

Eugenolvrij cement voor implantaten en semi-tijdelijke voorzieningen. Het materiaal kan gemakkelijk worden verwijderd en is sterker dan regulier tijdelijk cement.

Kerr Temp-Bond Clear 602234

Temp-Bond Clear is een dual cure, eugenolvrij, transparant cement op harsbasis voor tijdelijke en voorlopige restauraties. Het cement is verkrijgbaar in een handige automix-spuit, biedt dubbele uitharding voor extra veiligheid en flexibiliteit, gebruiksgemak, uitstekende hechtsterkte en is eenvoudig te verwijderen. Temp-Bond Clear biedt superieure esthetische resultaten dankzij de hoge doorschijnendheid en kleurstabiliteit, terwijl het een optimale consistentie levert voor volledige tijdelijke restauraties. G-CEM ONE is een echt universeel zelfhechtend composiet cement. Het is niet-technisch gevoelig en beschikt over een hoge hechtsterkte en een uitstekend zelfuithardend vermogen. G-CEM ONE kan worden gebruikt voor een breed scala aan indicaties, inclusief uitdagende klinische situaties, dankzij de GC Touch Cure van de G-CEM ONE Adhesive Enhancing Primer.

GC G-Cem One 940534 AO3 De AO3 verpakking bevat:

1x G-CEM ONE Automix spuit (4,6 g) in de kleur Opaque A3, 8x GC Automix Tips Regular en 2x GC Automix endo tips.

Bekijk hier de PDF GC Cementation of Hybrid Abutments

32

Bestel online via www.henryschein.nl of telefonisch via 036 53 58 600

Powered by