Praktische gids dentale chirurgie 1 NL

Hoofdstuk 3 instrumenten Het gebruik van geavanceerd dentaal chirurgisch instrumentarium vormt de hoeksteen van moderne tandheelkundige zorg. Deze precisie-instrumenten bieden de mogelijkheid om complexe procedures met vertrouwen en nauwkeurigheid uit te voeren. Van minimaal invasieve ingrepen tot complexe reconstructies, dit instrumentarium optimaliseert de chirurgische ervaring, minimaliseert trauma voor de patiënt en versnelt hersteltijden. Met een breed scala aan toepassingen vertegenwoordigt het dentale chirurgische instrumentarium een cruciale stap in het leveren van hoogwaardige en gepersonaliseerde tandheelkundige behandelingen.

Incisie De HuFriedy Black Line is ontworpen om klinische resultaten te optimaliseren door efficiëntie te leveren tijdens de gehele perio- en chirurgische procedure. Dit geldt voor het verminderen van lichtreflectie tot het verbeteren van de zichtbaarheid op de operatieplaats.

HuFriedyGroup Scalpelheft microchirurgie 511519 SHDPV, nr.1

HuFriedyGroup Scalpel 251197 MB64 mini single edge

HuFriedyGroup Scalpel 228211 MB67 mini curved edge

HuFriedyGroup Scalpel 228213 MB69 micro single edge

HuFriedyGroup Scalpel 311127 MIM64 mini full radius round

Periosteal De Periosteal wordt gebruikt voor het terugtrekken van het mucoperiost om het weefsel efficiënt van het bot te reflecteren om toegang te krijgen tot de operatieplaats.

HuFriedyGroup Periosteal Buser Black Line 502814 PPBUSERX, nr.7

ACE Periosteal Elevator Buser 361883

HuFriedyGroup Periosteal 9 Molt Black Line 506580 P9X, nr.3

HuFriedyGroup Periosteal Prichard Black Line 502817 PPR3X, nr.1

Parodontale messen Een parodontaal mes wordt gebruikt om een schuine incisie te maken, om contour aan te brengen aan de gingiva of om interproximaal weefsel weg te snijden.

HuFriedyGroup Tunneling knife Black Line 512206 TKN1X, nr.1

HuFriedyGroup Orban Knife Black Line 508732 KO1/2X, nr. 6

508738

TKN2X, nr.2

14

Bestel online via www.henryschein.nl of telefonisch via 036 53 58 600

Powered by