Praktische gids Endodontie 3 NL

Henry Schein Cofferdamklemmen 9004560 Roestvrijstalen cofferdamklemmen voorzien van een matte afwerking.

De cofferdam wordt meestal op zijn plaats gehouden met speciale vleugel- of vleugelloze (wingless) klemmen. De vleugel van de cofferdamklem zorgt voor een goede stabilisatie en retractie. Cofferdamklemmen zonder vleugels worden aanbevolen wanneer er een beperkter werkveld is. De nieuwe generatie gematteerde klemmen geven minder lichtweerkaatsing, wat vooral prettig is bij het gebruik van de behandelmicroscoop. Voor het isoleren van elementen kan ook gebruik gemaakt worden van wedjets wanneer het niet mogelijk is een klem te plaatsen.

Henry Schein Cofferdamklemtang Brewer 1043374 HuFriedyGroup Cofferdamklem Black Line

HuFriedyGroup Cofferdamklem ACTA 1 139740

Coltene Hygenic Wedjets non-latex 242965 Stabilisatiekoord als alternatief voor een cofferdamklem. Ultradent Products J-Temp Temporary Resin 9084078 UP 4897 4x 1,2 ml spuitjes en 20 Black Mini tips

J-Temp Temporary Resin is een op meth­ acrylaat gebaseerd lichtuithardend hars dat een duurzaam, tijdelijk materiaal is voor meerdere klinische indicaties. De kenmerkende paarse kleur is gemakkelijk te onderscheiden van glazuur en dentine zonder al te veel op te vallen voor de patiënt. J-Temp hars is radiopaque en zelf-nivellerend. Klinische indicaties voor gebruik: • Tijdelijke restauraties (endodontie, walking bleach techniek, inlay/onlay, knobbel opbouw) • Spalken tussen meerdere implantaat copings voor afdrukken om vervorming van het afdrukmateriaal tegen te gaan. • Structuur bieden voor cofferdamklemmen en als barrière voor endodontische irrigatiemiddelen. • Bite ramps en tijdelijke occlusale opbouw tijdens orthodontie.

6

Bestel online via www.henryschein.nl of telefonisch via 036 53 58 600

Powered by