Private Label catalogus Henry Schein Medical NL

Missie

Via Practice Green wil Henry Schein zichzelf en anderen aanmoedigen om milieubewustere keuzes te maken door duurzame producten en diensten te bieden, ondersteunen, onderwijzen en zich hierin continu te blijven ontwikkelen.

Belangrijkste boodschappen

De klanten van Henry Schein kunnen op ons vertrouwen voor het leveren van een selectie producten, midde- len, en diensten om een groenere praktijk tot stand brengen.

Ons doel is om gezondheidszorg- professionals te helpen hun inspan- ningen op het gebied van duurzaam- heid te verbeteren en tegelijkertijd hoogwaardige patiëntenzorg te blijven bieden.

Practice Green is ontworpen om de gezondheidszorg in staat te stellen om een positieve invloed te hebben op de toekomst van de planeet door het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid - zowel in het dage- lijks leven als tijdens het werk.

Als wereldwijde distributeur van ge- zondheidszorgoplossingen onders- teunt Henry Schein diens klanten en hun inspanningen om de ecologische duurzaamheid te verbeteren.

Door Practice Green zal Henry Schein klanten oplossingen bieden die zul- len helpen om praktische manieren te implementeren om duurzamer te worden, terwijl de huidige wetge- ving op het gebied van gezondheid en veiligheid wordt nageleefd en hoogwaardige patiëntenzorg wordt geboden.

We beseffen dat we met onze wereldwijde ecologische voetaf- druk en unieke positie binnen een ecosysteem van relaties met leveran- ciers, zakenpartners en klanten een drijvende kracht voor duurzaamheid kunnen zijn.

Bij Henry Schein zijn we toegewijd aan het beheren van onze activitei- ten om de aarde te beschermen. Wij ondersteunen de inspanningen van onze klanten op het gebied van ecologische duurzaamheid en samen kunnen we een gezondere wereld voor iedereen opbouwen.

We schalen onze milieueffecten terug in onze toeleveringsketen door onze klanten aan te moedigen ook groener te worden in hun praktijk en een gezamenlijke toewijding aan duurzaamheid te hanteren.

Dit programma sluit aan bij ons stre- ven om onze invloed op het klimaat te beperken, afval te verminderen en waardevolle materialen te recyclen en te hergebruiken terwijl we slim en efficiënt gebruik maken van energie en waterbronnen.

68

Powered by