Private Label catalogus Henry Schein Medical NL

MERKKWALITEIT VOOR EEN TOPPRIJS

EuroSept Plus Orange Oil Cleaner

EuroSept Plus Orange Solvent

Speciale reinigingsoplossing met natuurlijke sinaasappelolie voor het verwijderen van zinkoxidecement-, alginaat- en gipsresten en afdrukpasta‘s, bloedresten en andere onzuiverheden. De Orange Oil Cleaner reinigt afdruklepels, instrumenten, glasplaten en kera- miek. Het is daarom ideaal voor gebruik op roestvrij staal en andere oppervlakken. Voor gebruik eerst testen op compatibiliteit op een onopvallende plek. Aangename sinaasappelgeur, hoge concentratie sinaasappelolie. Let op: zeer hoog reinigingseffect! Vergeleken met HS-Orange Solvent, bestaat HS-Orange Oil-Cleaner uit pure, hoog- waardige sinaasappelolie en heeft daarom een hoger reinigingsef- fect. Niet geschikt voor geverfde oppervlakken. Niet gebruiken op kunststof oppervlakken.

Speciale reinigingsoplossing voor tandartspraktijken en laboratoria met natuurlijke sinaasappelolie voor het verwijderen van zinkoxide- cement-, alginaat- en gipsresten, evenals afdrukpasta‘s, bloedresten en andere onzuiverheden. Het Orange Solvent reinigt afdruklepels, instrumenten, glasplaten en keramiek. Ideaal voor gebruik op roestvrij staal en andere oppervlakken. Voor gebruik eerst testen op compatibiliteit op een onopvallende plaats. Aangename sinaasap- pelgeur. Let op: niet geschikt voor geverfde- en kunststof oppervlakken. Zeer hoge reinigingskracht!

Hoeveelheid 250 ml fles 500 ml fless

Artikelnummer

Prijs 8,99

9882719 9882718

16,49

250 ml fles

9882716

9,99

10, 49 vanaf PRIJS-KWALITEIT

Maxima ® oliespray Universele reinigings- en onderhoudsspray voor rechte en haakse handstukken, lucht- en kogellagerturbines. CFK-vrij. Zonder sprayopzetstuk. Spuitbus 500 ml.

Siliconen spray Universeel smeermiddel, voorkomt verkleven, hulpmiddel bij het invoeren van katheter, sonde of tube. Spuitbus 400 ml.

per stuk

9001570

8,99

per stuk

9002402

10,49

SERVICE ONLINE BESTELLEN Uw medische totaalleverancier! • meer dan 10.000 artikelen • alles in één oogopslag met uw persoonlijke account (factuur, bestelgeschiedenis en zending volgen) • bekijk uw factuur als PDF

• bekijk uw ordergeschiedenis op elk moment • de mogelijkheid om uw eigen voorkeurslijst aan te maken

Alle prijzen zijn in € EUR • Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden • Prijzen excl. BTW

29

Powered by