Medische catalogus 2024

Service en diensten

VOORWOORD

Henry Schein Medical Nederland vierde in 2022 zijn 25e verjaar- dag! Hoewel er veel is veranderd in deze jaren, is één ding nog altijd als vanouds: bij ons staat de klant altijd centraal.

Onze organisatie is de afgelopen jaren wel veranderd van dozen- schuiver tot een full-service organisatie die ook reparatie, onder- houd en andere diensten biedt. Zelf sta ik nu een aantal jaar aan het roer van Henry Schein Medical en samen met mijn team heb ik al vele mooie momenten mogen beleven. Wij blijven ons onverminderd hard inzetten om kwalitatief goede producten voor de best mogelijke prijs te leveren. Daarnaast willen we onze klanten ondersteunen met andere vraagstukken. Op deze wijze breidt ons diensten- portfolio steeds verder uit. In deze catalogus vindt u een goed overzicht van de producten die wij bieden. Wilt u de prijs weten van een product, ga naar www.henryschein.nl of scan de QR code onderaan de bladzijde van de productpagina‘s en vul het artikelnummer van het desbe- treffende product in op onze zoekbalk, dan vindt u altijd direct de actuele prijs.

Veel bladerplezier door deze catalogus. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ons bezoekadres Veluwezoom 16 1327 AG Almere

Alain Nijsing General Manager

III

Neem contact met ons op met uw vraag. Wij helpen u graag!

Powered by