Private Label catalogus Henry Schein Medical NL

RETOURNEREN...

Product verkeerd besteld of geleverd? Neem dan contact op met onze binnendienst voor het aanmelden van een retourzending. Dat kan per email medical@henryschein.nl of per telefoon 036 - 535 8901. Retouren worden alleen gecrediteerd indien deze met toestemming worden geretourneerd én de producten zich in de originele, onge- opende en onbeschadigde verpakking bevin- den. Verpak de retouren goed in een omdoos voor verzending.

... EN REPAREREN

Het is erg vervelend als u een product heeft dat niet goed functioneert. Wij lossen het graag zo snel mogelijk voor u op.

1

Bel 088 0077 113 Dit nummer is van onze technische dienst - u ontvangt een reparatienummer

- het artikel wordt binnen 1 - 3 werkdagen bij u opgehaald

2

Vul de reparatiekaart volledig in (henryschein.nl • diensten • reparatie) Mail het ingevulde formulier naar: tdmedical@henryschein.nl Reinig/steriliseer het artikel Omwille van de veiligheid van onze mede- werkers, nemen wij geen ongereinigde ar- tikelen retour. Niet gereinigde producten worden ongerepareerd retour gestuurd. Verpak het artikel goed Een deugdelijke verpakking voorkomt beschadiging aan uw eigendom. Voeg de volledig ingevulde reparatiekaart en het decontaminatiebewijs bij het artikel. Afhandeling Na ontvangst van uw apparaat, voorzien wij u zo spoedig mogelijk van informatie over de reparatie hiervan.

3

4

5

71

Powered by