Private Label catalogus Henry Schein Medical NL

DUURZAAM ONDERNEMEN

2500 bomen 12 maanden 2 projecten

Samen werken aan een groene wereld

Dagelijks versturen wij vele pakketjes zodat onze klan- ten de benodigheden tijdig ontvangen. Ook rijden onze accountmanagers en mede- werkers van de technische dienst graag naar u toe om u bij te staan indien nodig. Deze activiteiten zijn essentieel voor onze bedrijfsvoering, maar hebben wel hun weerslag op het milieu. Daarom zetten wij ons in om onze weerslag op het milieu te compenseren en

”Wij zijn bewust bezig met de impact van onze bedrijfsvoe- ring op het milieu. Wij kunnen deze impact niet volledig voorkomen, maar we kunnen onze activiteiten wel compen- seren en op die manier onze ecologische voetafdruk ver- kleinen,” aldus Alain Nijsing, General Manager van Henry Schein Medical.

Omdat milieudoelstellingen niet gebonden zijn aan lands- grenzen en wij willen meewer- ken aan een groenere wereld, investeren wij in 2 projecten om bomen te planten, waarvan één in Nederland en één in het buitenland; Twente en Mada- gascar om precies te zijn. Sinds april 2022 werken we samen met Trees voor All. Wij hebben een minimale inves- teren van 2000 bomen toeg- zegd, maar het het is ons doel om in 12 maanden tijd samen met u te groeien naar onze doelstelling om 2500 nieuwe bomen te planten.

bij te dragen aan een groenere, duurzamere toekomst.

Wij planten een boom voor u als 1. u nieuwe klant wordt bij Henry Schein Medical. 2. u al klant bent, maar besluit ook het jaarlijks onderhoud door ons te laten verzorgen. 3. u een actieproduct koopt, waarbij wij een extra boom cadeau doen aan de wereld.

Helpt u mee om onze groene doelstelling te behalen?

Lees meer op www.henryschein.nl

69

Powered by