Private Label catalogus Henry Schein Medical NL

EuroSept Xtra desinfectieconcentraat voor instrumenten Vloeibaar concentraat voor manuele desinfecterende reiniging van medische instrumenten met de dompelbadmethode. Werkingsspec- trum: bactericide, levurocide, beperkt virucide. Ook geschikt voor gebruik in ultrasoonbaden op kamertemperatuur. Zeer goede ma- teriaalcompatibiliteit, zeer zacht in gebruik (aldehyde- en (fenolvrij). Fixeert geen proteïnen (bloed) en heeft zeer goede reinigings- prestaties. Niet geschikt voor einddesinfectie van semi-kritische en kritische medische hulpmiddelen.

EuroSept Xtra virusdodend desinfectieconcentraat voor instrumenten

Vloeibaar concentraat voor regelmatige handmatige reprocessing en terminale desinfectie van niet-kritische en semi-kritische medi- sche en chirurgische instrumenten met de dompelbadmethode. Niet geschikt voor einddesinfectie van kritische medische instrumenten!

Hoeveelheid

Artikelnummer

Prijs

2 liter fles 5 liter can

9884863 9884864

43,49 67,99

5 liter can

9884868

79,99

EuroSept Xtra instrument cleaner

Biedt een goede materiaalcompatibiliteit en is daarom het ideale reinigingsconcentraat voor handmatige reprocessing van chirurgi- sche instrumenten. Schuimt niet en is geschikt voor gebruik in ul- trasoonbaden. De enzymreiniger biedt uitstekende reinigingspres- taties dankzij de combinatie van niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen met een gestabiliseerd complex van drie enzymen. De zelf- werkende formule dringt effectief door en verwijdert alle soorten organische vervuiling zoals gestold bloed en slijm, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Geschikt voor ultrasoonbaden. Reiniging van instrumenten: 1 % (10 ml/L). Reiniging in een ultrasoon bad: 0,5 % (5 ml/L). Temperatuur: oplossing bereiden met warm water (30 - 40 °C). Reactietijd: minstens 5 minuten. Voldoet aan EU-richtlijn 93/42/EEG voor medische hulpmiddelen. Neutrale geur.

1 liter fles

9884858

20,99

28

www.henryschein.nl

088 0077 110

medical@henryschein.nl

Powered by